De beste speaker voor een avondje relaxen op de bank

Je hebt een dag lang gezwoegd op je werk, de kinderen van school gehaald, eten op tafel gezet en de hond uitgelaten. Nu is het tijd voor jou! Lekker quality timen op de bank met een goede film of serie. Dan is het wel belangrijk dat de kwaliteit van het geluid op orde is. Daar heb je de juiste speaker voor nodig. Maar welke kies je? Geen paniek en lees vooral verder. In dit artikel lees je welke speakers de beste keuze zijn voor een avondje relaxen op de bank. 

Optie 1: kies een mooie KEF speaker

KEF speakers geven een kwalitatief en gedetailleerd geluid met een strakke bass. Tevens is de prijs-kwaliteitverhouding optimaal. De speaker is wellicht wat groter dan de gemiddelde speaker, maar dat zorgt er wel voor dat deze niet alleen het primaire doel bereikt, namelijk perfect geluid leveren. De KEF speaker is ook een mooie decoratie voor op je boekenplank of bovenop de kast. Door het strakke uiterlijk past hij in vrijwel ieder interieur en is het een favoriet van heel veel mensen.

Optie 2: ga voor een draadloze speaker

Ga je liever voor een speaker die overal mee naartoe neemt? Geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om een draadloze speaker van bijvoorbeeld Sony te kiezen. Deze speaker heeft een aantal sterke units die zorgen dat de gehele kamer als het ware wordt gevuld met geluid. Het klinkt dan net alsof je in de bioscoop zit! 

Omdat je de speaker draadloos gebruikt neem je hem ook nog overal mee naartoe, bijvoorbeeld in de auto of op je werk (als je collega’s daar tenminste blij van worden). Je hebt geen last van kabeltjes en je kan de speaker bovendien verbinden met behulp van wifi of bluetooth. Als klap op de vuurpijl activeer je de speaker door ertegen te praten.

Optie 3: kies voor een speaker met uitbreiding

Oké, deze optie is voor het kijken van een film misschien niet ideaal, maar voor andere gelegenheden is dit een prima keuze. Deze speakers zijn eenvoudig te verbinden met andere speakers in de omgeving. Zo luister je in de woonkamer, de keuken, de badkamer en de slaapkamer naar hetzelfde geluid. Uiteraard leveren deze speaker geluid van de beste kwaliteit.

Als je je keuze hebt gemaakt hoef je nog maar één ding te doen. Ga zitten, knabbeltje en drankje erbij, benen omhoog en druk op play!