Maatwerk software, minder kosten, meer werk!

Maatwerk software kan in veel gevallen van toepassing zijn. Bijvoorbeeld als u een goed lopend bedrijf heeft, of juist niet, en u wilt graag efficiënt werken. Het zal uiteindelijk meer opleveren wanneer u snel en efficiënt kunt werken. Maatwerk software zorgt altijd voor een investering. Uiteraard wordt er een verwachtte terugverdientijd gegeven.

Bij het ontwikkelen van maatwerk software zin er enkele misverstanden wat u kan weerhouden om hiervoor te kiezen. Bijvoorbeeld dat maatwerk software duurder is dan standaard software. Dit is namelijk niet juist. Standaard softwarepakketten kosten geld. Er wordt betaald a.d.h.v. een computerlicentie of per gebruiker. Hierin is maatwerk software onbeperkt.

Daarnaast wordt er gedacht dat het veel tijd zal kosten voor het is gerealiseerd. Wanneer je kiest voor maatwerk software kies je juist voor tijdbesparing! Er hoeft geen tijd meer te worden geïnvesteerd in de verandering van werkprocessen. Dit wil toch ieder bedrijf?

Dan is er nog het idee dat maatwerk software veel fouten bevat. De software wordt speciaal ontwikkeld voor het bedrijf. Het wordt ‘nieuw’ gebouwd. Hierin zitten ook fases van testen en het verwijderen van bugs. Wanneer de software eenmaal draait, zullen de fouten al opgemerkt en opgelost zijn in de test fase. En er is support! Mocht er toch ergens een bug zitten dan kan dit direct door het support team worden doorgegeven aan je persoonlijke ontwikkelaar.

Het is van belang om samen te werken met een betrouwbare partner waar je op kunt rekenen. Het ontwikkelen van maatwerk software brengt dan geen verdere risico’s met zich mee. Het gehele proces kan snel gaan en worden opgeleverd. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact op via: 076-7114206 dan bespreken we graag de wensen!