Een warmhoudvitrine maakt uw horecagelegenheid efficiënter

Om uw horecagelegenheid op het gebied van personeelsbezetting en productie zo efficiënt mogelijk te kunnen laten draaien, stemt u de inzet van uw medewerkers en de hoeveelheid producten die zij maken zoveel mogelijk af op de piekmomenten van de dag. Dat betekent dat er op andere delen van de dag soms meer capaciteit is dan noodzakelijk is voor het aantal klanten dat op dat moment in uw horecagelegenheid is.

Op dit soort momenten kunt u al toewerken naar de drukkere delen van de dag. Zo kunt u met een warmhoudvitrine vers bereide producten op ieder moment van de dag bereiden en op de juiste temperatuur houden voor de momenten dat uw klanten hier om vragen. Daarnaast hebben warmhoudvitrines nog veel andere voordelen voor horecagelegenheden.

Te gebruiken voor alle warme vers bereide producten

Warmhoudvitrines zijn niet meer weg te denken uit alle gelegenheden waar vers bereide producten goed warm moeten worden gehouden. In deze apparaten kunt u in bijvoorbeeld uw café, tankstation, of sportkantine de meest uiteenlopende producten als pasteitjes, afgebakken broodjes en gefrituurde snacks op de juiste temperatuur houden.
U kunt met warmhoudvitrines in uw restaurant ook uitstekend gekookte groenten en gebakken vlees op de juiste temperatuur houden, zonder verlies van smaak en vitaminen. Warmhoudvitrines zijn ook ideaal voor de ondersteuning van een kleine keuken of als onderdeel van een lopend buffet. Doordat warmhoudvitrines continue van binnen worden bevochtigd door water uit een bak, drogen uw bereide producten ook niet snel uit.

De vele voordelen van warmhoudvitrines

Warmhoudvitrines bieden nog meer voordelen voor uw horecagelegenheid. Naast dat u gerechten al van op een eerder tijdstip kunt klaarmaken om te anticiperen op piekmomenten, voorkomt u met warmhoudvitrines ook het onnodig weg moeten gooien van verkeerd opgenomen bestellingen of onjuist ingeschatte hoeveelheden.

Dit past helemaal in een tijd waarin er steeds meer belang wordt gehecht aan bewuste omgang met grondstoffen, het terugdringen van afval en een efficiëntere bedrijfsvoering. Tevens helpen warmhoudvitrines u ook om uw bedrijfsvoering op andere manieren efficiënter te maken.

Zo kunt u bijvoorbeeld veel economischer frituren, door bij een kleine bestelling toch de volledige capaciteit van uw frituur te benutten en de extra bereide producten in uw vitrine warm te houden. Zeker op drukke momenten met steeds afwisselende bestellingen is dit een ideale oplossing, die niet alleen economisch efficiënter is, maar ook u en uw personeel ontlast.

Ook voor uw klanten alleen maar voordelen

Ook voor uw klanten hebben warmhoudvitrines in uw horecagelegenheid veel voordelen. Zij hoeven immers bij reeds bereide producten die warm worden gehouden nauwelijks te wachten totdat hun bestelling wordt geserveerd. Daarnaast kunnen uw klanten bij bijvoorbeeld een lopend buffet de warme producten gewoon zelf pakken, wat uw personeel weer verder ontlast en meer tijd geeft voor andere aspecten van de dienstverlening. Doordat warmhoudvitrines ingesteld kunnen worden op temperaturen tot en met 90 graden, worden de producten bovendien ook nog eens uitermate hygiënisch bewaard, zodat uw klanten geen onnodig risico lopen.

Goedkoper dan u denkt

Warmhoudvitrines zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van exemplaren met twee etages en een capaciteit van 45 liter, tot modellen met drie lagen en ruimte voor maar liefst 160 liter. Voor iedere horecagelegenheid is er dus wel een passend model. Bovendien zijn warmhoudvitrines niet duur, want u heeft er al een professionele horeca warmhoudkast voor iets meer dan 200 euro. Kijk voor alle uitvoeringen en meer informatie over warmhoudvitrines op de website van Maxima Kitchen Equipment.