Schone oren? Audispray!

Schone oren

Het schoonmaken van je oren moet met enige regelmaat gebeuren. Gebruik jij altijd wattenstaafjes? Er zijn betere, en veilige alternatieven om je oren goed en grondig te reinigen. Het reinigen van je oren is belangrijk wanneer je overtollig oorsmeer hebt.

Je oren reinigen voor een groot deel zichzelf, vaak is het gebruik van een wattenstaafje of katoenwatten helemaal niet nodig. Doordat oorsmeer namelijk vanzelf opdroogt en korrelig wordt, reinigt de huid van de gehoorgang als het ware zichzelf. Echter, het gevoel van een vies oor kan ontzettend vervelend zijn.

Hoe krijg ik mijn oren goed schoon?

Het trommelvlies vernieuwt zich waardoor de oren zichzelf reinigen. Tevens kan het door gapen, kauwen en praten de gehoorgang ook natuurlijk gereinigd worden. Vaak is het zo dat iedereen toch extra hygiëne belangrijk vindt. De een heeft meer oorsmeer dan de ander, daarom is een handige, simpele oplossing om je oren te reinigen snel gevonden; dankzij Audispray.

Makkelijk oren reinigen; Audispray!

Makkelijk reinigen is nu mogelijk: Met Audispray is het mogelijk om uw oren snel te reinigen. Met groot gemak kunt u schone oren krijgen door Audispray te gebruiken. Vooral het gebruik voor mensen met hoorapparaten is het gebruiken van een oorreinigingsspray een goede optie.

Vaak worden er pennen, veiligheidsspeldjes of zelfs paperclips gebruikt als hulpmiddel om oorsmeer te reinigen. De oorsmeeroplossers die je kan krijgen bij de drogist of de apotheek kunnen vaak een allergische reactie opwekken, het gebruik van dit soort oliën en middelen is daarom af te raden. Deze producten bevatten namelijk conserveringsmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor de gehoorgang.

Kies verstandig

Het kiezen voor kwaliteit is altijd belangrijk, helemaal als het gaat om je eigen lichaam. Maak je oren verstandig schoon door ze zo min mogelijk schade aan te brengen. Audispray is dé manier om uw oren veilig en goed schoon te huiden. Eenvoudig in gebruik en makkelijk voor als u een hoorapparaat heeft.