We don’t like puistjes, maar we like 2improve

Van puistjes houden we niet, maar wel van 2improve. 2improve is een Nederlandse behandeling tegen puistjes die ontwikkeld is door dermatologen. Het is echt een prima product om je huid schoon te maken én te houden. Puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon met dit anti-puistjes-middel.

Waarom 2improve?

Er zijn toch al honderden middelen tegen puistjes op de markt? Wat maakt 2improve dan zo anders?

Je hebt zeer effectieve medische oplossingen voor acne, maar voor je hier aan begint… dat is echt een hele stap. En dus gebruiken de meeste mensen die last hebben van acne een smeermiddeltje dat verkrijgbaar is bij de drogist of misschien bij de apotheek. Deze crèmes, zalfjes en reinigingsproducten kennen echter één probleem: ze zijn meestal veel te agressief! Ze bestrijden wel de puistjes, maar irriteren ook de huid waardoor juist nieuwe puistjes ontstaan.

Een gevoelige en geïrriteerde huid moet je volgens de dermatologen van 2improve niet plagen met agressieve producen. En dus hebben zij een middel tegen puistjes ontwikkeld dat zacht is voor de huid, maar toch effectief.

Wat is 2improve?

De anti-puisten behandeling van 2improve bestaat uit twee stappen: de cleansing wash en de clarifying gel. Met de cleansing wash maak je 2x per dag je huid goed schoon. Je huid wordt op een zachte manier gereinigd waardoor nieuwe puistjes geen kans krijgen, maar je huid ook niet extra geplaagd wordt. De clarifying gel gebruik je zo lang je last hebt van puistjes 1x per dag (‘s avonds voor het slapen gaan) en bestrijdt gedurende de nacht je puistjes.

Bezoek de website van 2improve voor meer informatie.

One comment.

Comments are closed.