WE LIKE: droog rondracen met je scootmobiel

Scootmobielen zijn sowieso al +1. Sommige scootmobielen kunnen behoorlijk hard en ze geven een boel ouderen en mensen met lichamelijke problemen heel veel mobiliteit terug. Een scootmobiel vergroot letterlijk hun wereld en daar zijn wij alleen maar voor.

Nu staat de herfst voor de deur en dat betekent dat het weer vaker gaat regenen, gaat waaien en wellicht zelfs gaat stormen. De temperaturen zullen dalen en straks in de winter komt er misschien zelfs nog een pak sneeuw. Dan is het heel belangrijk om zowel jezelf als je scootmobiel goed te beschermen tegen weer en wind.

De webshop Scootmobiel Comfortabel levert allerlei producten die je daarvoor kunt gebruiken. Niet duur, en heel comfortabel… We like!

Bescherming tegen kou

Of je op zoek bent naar een wikkeldeken, voetenzak of schootskleed… Je slaagt gegarandeerd bij Scootmobiel Comfortabel.

Bescherming tegen regen

Regenkleding voor op de scootmobiel, zoals bijvoorbeeld een regencape, poncho, regenkap (nubrella) of misschien een lange jas. Je komt droog aan op de plaats van bestemming met de regenkleding van Scootmobiel Comfortabel.

Scootmobiel beschermen

Tot slot verdient ook je scootmobiel enige bescherming tegen weer en wind. Een grote regenhoes beschermt je scootmobiel tegen water en vuil en reflecterende tape zorgt ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Bekijk de bescherming-producten van Scootmobiel Comfortabel.